Contact

Wij geloven niet dat het nodig is om iedere dag naar een kantoor te rijden om daar het werk te doen dat je op veel leukere plekken kan doen. Laten we eerlijk zijn: tijdens de industriële revolutie was het wel noodzakelijk om op tijd aan de lopende band te staan maar nu we in een digitale revolutie leven is het hoog tijd dat we deze hardnekkige gewoonte eens herzien. Gelukkig heeft de coronacrisis een hoop conservatieve leidinggevenden op een ruwe manier wakker geschud.

The Monkey Network heeft geen personeel in vast dienstverband en we werken ook niet met vaste kantoorlocaties. Er zijn volop mogelijkheden om te werken waar je wil (bekijk onderstaande video’s maar eens voor wat inspiratie) en er zijn ook genoeg werkplekken die je flexibel kan gebruiken. 

Monkey Inside

Naar buiten

Wij stimuleren onze klanten om geregeld uit hun bubbel (of zelfs ivoren toren) te stappen en contact te houden met hun doelgroep. Hoe René dat doet ontdek je in deze video. Daarnaast is onze oprichter René van Dijk een groot natuurliefhebber en tot zijn grote verdriet verdwijnt steeds meer natuur om het leven van de mens zo comfortabel mogelijk te maken. Zijn liefde voor flora en fauna zorgde er ook voor dat René de monkey omarmde als symbool voor zijn bedrijven.

Ons hoofdverblijf in de Zeisterse bossen

Monkey Inside – Contact

De Rootskamer waar Eckard Wintzen tot inzichten kwam.

Aan het begin van de coronacrisis is René af en toe gaan werken vanuit één van de flexruimtes van Better Meetings in Austerlitz (gemeente Zeist) aan de westzijde van de Utrechtse Heuvelrug. Dit gebouw is een voormalige bosschuur van Staatsbosbeheer, gymzaal voor scholieren en hangout van hippie en Origin BSO-oprichter Eckart Wintzen.

Monkey Inside – Contact

De piramide in Austerlitz met obelisk (foto: Guido Douven)

In 1804 kwamen zo’n 18.000 soldaten van het leger van Napoleon in deze bossen samen o.l.v. generaal de Marmont en bouwden (mede uit verveling) een 17 meter hoge pyramide. Een jaar later versloeg Napoleon de veel grotere legers van Oostenrijk en Rusland in de slag om Austerlitz in Tsjechië waarna zijn broer en toekomstige Koning van Holland Lodewijk Napoleon Bonaparte de pyramide naar Austerlitz vernoemde.

Het bos in en toch werken

Het is de ideale plek voor de workshops die Monkey Inside organiseert voor groepjes medewerkers van klanten die een B2B Brand Bundle afnemen. Deze workshops duren een dagdeel. Bij binnenkomst mag je je telefoon uitzetten en afgeven aan Kim waarna René je eerst meeneemt voor een wandeling van ruim een uur door het bos en de heide tussen Austerlitz en Soesterberg. Bij terugkomst gaan we met een leeg hoofd maar vol inspiratie aan de slag waarna de geweldige mensen van Better Meetings m.b.v. scholieren die wat extra hulp kunnen gebruiken een biologische lunch voor je maken.

Onze Amsterdamse tak

Naast ons hoofdverblijf in het bos hebben we een kantoor in de nieuwste toren van het WTC aan de Zuidas in Amsterdam naast treinstation Amsterdam Zuid. Vanaf hier ben je in 10 minuten in hartje Amsterdam of op Amsterdam Airport Schiphol. Zuidplein heeft een ondergrondse parkeergarage, restaurants en café De Blauwe Engel voor de afspraken aan het einde van de vrijdagmiddag. 

Monkey Inside – Contact
Monkey Inside – Contact
Monkey Inside – Contact

Onze Utrechtse tak

Onze Utrechtse tak bevindt zich in in de gloednieuwe WTC-toren bij station Utrecht Centraal aan het Jaarbeursplein. Parkeren kan in parkeergarage Croeselaan maar met het OV is het helemaal goed bereikbaar. 

Monkey Inside – Contact
Monkey Inside – Contact
Monkey Inside – Contact

Tijdelijke werkplekken in het  buitenland

Geregeld opent digitale nomade René een tijdelijk kantoor in het buitenland.

Kijk eens naar één van de video’s om te zien hoe en waarom hij dat deed in o.a. Brazilië, Georgië en Ierland.

Ierland

Brazilië

Georgië

Zorg dat je altijd op de hoogte blijft van belangrijk vaknieuws en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Zorg dat je altijd op de hoogte blijft van belangrijk vaknieuws en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Jouw uitdagingen bespreken?

Wil je jouw specifieke uitdagingen bespreken? Laat je gegevens achter en René neemt zo snel mogelijk vrijblijvend contact met je op.

Wij hebben o.a. gewerkt met: