Zorg dat je altijd op de hoogte blijft van belangrijk vaknieuws en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Zorg dat je altijd op de hoogte blijft van belangrijk vaknieuws en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Click the Monkey biedt flexibele abonnementen voor het volledige beheer van B2B websites, online advertenties, LinkedIn content en e-mailmarketing.

Zo kan jij je bezighouden met belangrijkere zaken.

Let wel op: zorg wel dat je sales-team opvolging kan geven aan de leads!

Click The Monkey

Onze specialisaties:

Search & Websites

Het dynamische proces van website- en search-optimalisatie nemen we voor je uit handen. En als het nodig is geven we je volledige website een update.

LinkedIn Content

Wij creëren effectieve LinkedIn-content die we per maand voorbereiden, inclusief tekst, fotografie en videoproductie.

E-mail Marketing

De ideale tool voor sales-retentie. Bereik je huidige klanten met relevante informatie door ze te labelen en alleen informatie te sturen die voor hen relevant is. 

Een greep uit de bedrijven die we hebben geholpen met online activaties.

Search & Websites

Websites worden steeds afhankelijker van Google. De tijd dat iemand je url intikte om eens lekker vanaf je homepage door je site te surfen is allang voorbij. Google is de homepage voor de meeste websites en men komt op de meest uiteenlopende pagina’s binnen. Je moet er dus niet teveel hebben en je kan ze bij Google organisch maar ook tegen betaling populairder maken. Dat dynamische proces van website- en search-optimalisatie nemen we voor je uit handen. Jij moet er echter wel voor zorgen dat al die geïnteresseerde prospects snel een antwoord krijgen van je salesteam! En als het nodig is geven we je volledige website een update.

LinkedIn Content

Voor B2B-bedrijven kan LinkedIn een geweldig platform zijn om een grote groep fans om je merk te creëren. Maar dan moet je wel met een goed verhaal komen. Stop dus met berichten waar alleen je collega’s en familieleden op reageren zoals ‘we zijn trots op…’ en ‘kijk toch eens wat we nu weer hebben geflikt..’.

Wij creëren effectieve LinkedIn-content die we per maand voorbereiden, inclusief tekst, fotografie en videoproductie. Dan ben jij er weer een tijdje vanaf en je blijft ondertussen top of mind bij je volgers.

E-mail Marketing

De ideale tool voor sales-retentie. Bereik je huidige klanten met relevante informatie door ze te labelen en alleen informatie te sturen die voor hen relevant is. Je e-mailstrategie zal versnipperen maar ook veel effectiever worden.

Interesse?

Plan meteen een gratis adviesgesprek in om jouw specifieke uitdagingen te bespreken.

Adviesgesprek

Adviesgesprek inplannen

Wil je jouw specifieke uitdagingen bespreken? Laat je gegevens achter en René neemt zo snel mogelijk contact met je op om een gratis adviesgesprek in te plannen.

Jouw uitdagingen bespreken?

Wil je jouw specifieke uitdagingen bespreken? Laat je gegevens achter en René neemt zo snel mogelijk vrijblijvend contact met je op.

Wij hebben o.a. gewerkt met: