De Monkey Methode

Je kent ze wel: thought leaders of ‘zeemeeuw-consultants’ met gladde presentaties met de kreet van de dag zoals ‘The Why’ of je ‘purpose’. Prachtige verhalen die gebaseerd zijn op best-practices van merken die niets met jouw business te maken hebben. En die ook niet door die snelle jongens en meisjes gerealiseerd worden. Dat mag het internetbureau, reclamebureau, je freelance vormgever of je eigen communicatiecoördinator uitvoeren.

Herkenbaar? Wij doen dat anders. The Monkey Network en haar bureaus committeren zich aan het gehele traject van onderdompeling in je organisatie tot en met het plaatsen van je LinkedIn-posts of het controleren van de elektriciteitsaansluitingen van je beursstand. Dus wat onze adviseur voorspiegelt, mag onze adviseur ook tot het einde toe uit (laten) voeren. En wij kunnen ook niet alles maar in samenwerking met de meer dan 300 monkeys in ons netwerk, jouw collega’s en je huidige leverancier garanderen we een turnkey oplossing waar jij als leidinggevende geen omkijken meer naar hebt.

In deze video zie je hoe komiek Pat Kelly een lezing geeft over de trucjes die ‘thought leaders’ toepassen in hun presentaties om zo belangrijk mogelijk over te komen.

Monkey Inside – Over Ons

Waarom de Monkey?

Monkey Inside, ons oudste bureau, is opgericht in het jaar van de monkey. Ons favoriete Chinese ‘sterrendier' vanwege zijn nieuwsgierigheid, intelligentie en vleugje ondeugd die je zal herkennen zodra je met ons gaat samenwerken.

Nieuwsgierig

Voordat we aan de slag gaan duiken we onder in je organisatie om te begrijpen wat de drijfveren van je medewerkers zijn en hoe de cultuur in elkaar steekt.

Intelligent

De wereld verandert steeds sneller en dat is één van de redenen dat we lang geleden gestopt zijn met het aannemen van mensen in loondienst en we per project de slimste specialisten bij elkaar zetten in jouw projectteam.

Ondeugend

We geven je altijd een frisse blik, en we zijn niet bang om de waarheid te zeggen want de enige manier om je concurrentie te verslaan is door anders te zijn. Creatiever.

René van Dijk

De founding monkey

René is een creatieve ondernemer met 30 jaar ervaring in marketing en communicatie. Zijn missie is om een brug te slaan tussen de werelden van marketing en creativiteit. Sinds het begin van de jaren 90 werkte hij als art director voor de meest uiteenlopende (internationale) bureaus en in 2007 begon René te ondernemen in de reclamewereld. Inmiddels heeft hij 3 gespecialiseerde bedrijven die gebundeld zijn in The Monkey Network en verzamelde hij diploma’s in verandermanagement, merkmanagement, conceptontwikkeling en vormgeving. Hij is tevens NIMA-C examinator en 1 van de ruim 100 registermarketeers (RM) van Nederland.

Volg René op LinkedIn of bekijk zijn vlogs.

René van Dijk van The Monkey Network

Visie op vervoer

Heeft een bedrijf wel een auto nodig? Zo ziet een typische werkdag bij eruit voor René: 350 km met de trein, 50 km op de fiets, genoeg beweging en een minimale CO2-uitstoot.

Visie op werkplekken

In deze video geeft René je 8 redenen om je werkplek eens te verleggen naar een onverwachte plek zoals Georgië.

Visie op personeel

In deze video zie je waarom we 5 studenten communicatie uit Groningen inhuren die ons gaan helpen om een campagne te ontwikkelen voor, eeh, zichzelf!

Zorg dat je altijd op de hoogte blijft van belangrijk vaknieuws en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Zorg dat je altijd op de hoogte blijft van belangrijk vaknieuws en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Jouw uitdagingen bespreken?

Wil je jouw specifieke uitdagingen bespreken? Laat je gegevens achter en René neemt zo snel mogelijk vrijblijvend contact met je op.

Wij hebben o.a. gewerkt met: