Zorg dat je altijd op de hoogte blijft van belangrijk vaknieuws en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Click the Monkey is de B2B-specialist voor Google Search & WordPress websites, LinkedIn contentplanning en -productie en e-mailmarketing.

Click The Monkey biedt flexibele abonnementen voor het volledige beheer van bovenstaande digitale kanalen zodat jij je bezig kan houden met belangrijkere zaken.

Let op: je sales-team gaat het wel drukker krijgen,

zorg dat zij hier tijd voor maken!

Click The Monkey

Dit is wat Click The Monkey doet

Websites & Google Search

Het dynamische proces van website- en Google search-optimalisatie nemen we voor je uit handen. Is je website aan vervanging toe is dan doen we dat uiteraard ook.

LinkedIn Contentproductie

Wij creëren effectieve LinkedIn-content die we per kwartaal voorbereiden en waarvoor we de teksten schrijven en foto- en video’s voor maken.

E-mailmarketing

De ideale tool voor sales-retentie. Bereik je huidige klanten met relevante informatie door ze te labelen en alleen informatie te sturen die voor hen relevant is.

Een greep uit de bedrijven die we hebben geholpen met online activaties.

Websites & Google Search

Websites worden steeds afhankelijker van Google. De tijd dat iemand je url intikte om eens lekker vanaf je homepage door je site te surfen is allang voorbij. Google is de homepage voor de meeste websites en men komt op de meest uiteenlopende pagina’s binnen. Je moet er dus niet teveel hebben en je kan ze bij Google organisch maar ook tegen betaling (Google Ads) populairder maken. Dat dynamische proces van website- en search-optimalisatie neemt Click The Monkey voor je uit handen. Jij moet er echter wel voor zorgen dat al die geïnteresseerden prospects snel een antwoord krijgen van je salesteam! Is je website aan vervanging toe is dan doen we dat uiteraard ook.

LinkedIn Contentproductie

Voor B2B-bedrijven kan LinkedIn een geweldig platform zijn om een grote groep fans om je merk te creëren. Maar dan moet je wel met een goed verhaal komen. Stop dus met berichten waar alleen je collega’s en familieleden op reageren zoals ‘we zijn trots op…’ en ‘kijk toch eens wat we nu weer hebben geflikt..’.

Click The Monkey creëert effectieve LinkedIn-content door met jou een strategie en een kalender te maken die we per kwartaal voorbereiden en waar we teksten, foto’s en video’s bij maken. Dan ben jij er weer een tijdje vanaf en je blijft ondertussen top of mind bij je volgers.

E-mailmarketing

De ideale tool voor sales-retentie. Bereik je huidige klanten met relevante informatie door ze te labelen en alleen informatie te sturen die voor hen relevant is. Je e-mailstrategie zal versnipperen maar ook veel effectiever worden.

Interesse?

Plan meteen een gratis adviesgesprek in om jouw specifieke uitdagingen te bespreken.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Zorg dat je altijd op de hoogte blijft van belangrijk vaknieuws en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Adviesgesprek inplannen

Wil je jouw specifieke uitdagingen bespreken? Laat je gegevens achter en René neemt zo snel mogelijk contact met je op om een gratis adviesgesprek in te plannen.

Jouw uitdagingen bespreken?

Wil je jouw specifieke uitdagingen bespreken? Laat je gegevens achter en René neemt zo snel mogelijk vrijblijvend contact met je op.

Wij hebben o.a. gewerkt met: